Visita nuestra página de Facebook
Visita nuestro perfil de Twitter
Visita nuestro Instagram
Visita nuestro canal de YouTube
Visita nuestro perfil en LinkedIn

EAPN-Flash.¡Suscríbete a la actualidad de la red!

¡Haz tu donación contra la pobreza!

INFÓRMATE

ACTUALIDAD

Pobresa energètica

Nova edició dels tallers en línia d'EAPN-ES sobre pobresa energètica!

El taller online 'Claus per a l'estalvi i l'eficiència energètica a les llars vulnerables' està dirigit a professionals de Catalunya

16/03/2022 | EAPN - Notas de prensa

EAPN-ES celebra el proper divendres 25 de març, en horari de 9:30h a 13:00h, una nova edició del taller online: 'Claus per a l'estalvi i l'eficiència energètica a llars vulnerables', organitzat juntament amb Endesa i l'Associació de Ciències Ambientals (ACA).

Formulari d'inscripció

Aquesta sessió formativa, adreçada a personal tècnic d'entitats socials, associacions de consumidors i administracions públiques dedicades a assessorar famílies en situació de vulnerabilitat de Catalunya, té com a objectiu prevenir i pal·liar situacions de pobresa energètica. Durant la trobada es tractaran qüestions clau relacionades amb la lectura i l'optimització de la factura elèctrica, i es proporcionarà informació sobre el bonus social i els hàbits d'estalvi i eficiència energètica.

La crisi social i econòmica causada per la pandèmia de la COVID-19 ha posat de manifest la gran dependència energètica i de subministraments de la població i ha aguditzat les condicions de milions de llars vulnerables i ha donat lloc a noves situacions d'exclusió. Actualment, s'estima que entre 3,5 i 8 milions de persones es troben en situació de pobresa energètica a Espanya.

Les tres entitats organitzadores impulsen en els darrers anys una sèrie de sessions formatives a les diferents comunitats autònomes de l'Estat espanyol adreçades a personal tècnic d'entitats socials i administracions públiques. A través d'aquest taller, les persones assistents adquiriran formació pràctica i útil per prevenir i pal·liar situacions de pobresa energètica a les famílies vulnerables amb què treballen habitualment.

IMÁGENES ADJUNTAS

BUSCAR